Opis
Sztywne i niezwykle lekkie podkłady pod torty typu angielskiego.
Grubość podkładu to 1,2 cm. Dzięki takiej grubości podkład doskonale nadaje się nawet do ciężkich tortów piętrowych - bez groźby złamania.
Podkład powleczony jest na górze i brzegach ozdobną białą folią, a pod spodem białym papierem.
Podkłady spełniają wszystkie wymagania dotyczące kontaktu z żywnością, więc są jednocześnie estetyczne jak i całkowicie bezpieczne.
Uwaga: białe podkłady tego typu mogą chłonąć tłuszcz powodując plamy. W związku z tym zalecamy, aby tłuste elementy takie jak ganache czy kremy nie miały z nimi bezpośredniego kontaktu.
Grubość podkładu to 1,2 cm. Dzięki takiej grubości podkład doskonale nadaje się nawet do ciężkich tortów piętrowych - bez groźby złamania.
Podkład powleczony jest na górze i brzegach ozdobną białą folią, a pod spodem białym papierem.
Podkłady spełniają wszystkie wymagania dotyczące kontaktu z żywnością, więc są jednocześnie estetyczne jak i całkowicie bezpieczne.
Uwaga: białe podkłady tego typu mogą chłonąć tłuszcz powodując plamy. W związku z tym zalecamy, aby tłuste elementy takie jak ganache czy kremy nie miały z nimi bezpośredniego kontaktu.